•  

Painting the Past | Het Heerenhuys

Binnenwanden die herinneringen oproepen aan de klassieke interieurs van Engelse landhuizen en kastelen. Rustiek stijlvol, maar bovenal de garantie voor de warme sfeer die de krijtverf van Painting the Past in uw woning brengt.

 

Het kan allemaal dankzij de matte krijtachtige muurverven van Painting the Past. Verkrijgbaar in….35 Traditional kleuren, 12 New Neutral kleuren , 12 Soft Loft kleuren , 12 Shabby Chic kleuren, 12 White Poetry kleuren en 20 Children kleuren. De handgeschilderde kleurenkaart van Painting the Past is verkrijgbaar in onze winkel.

 

De authentieke verf bevat emulsies met extra veel krijt en natuurlijke pigmenten. Dat maakt ze veel matter dan de gebruikelijke verven. Ze komen zachter over en zullen niet gauw vervelen. Kleuren van vroeger, maar volledig beantwoordend aan de gebruikerseisen van nu: gemakkelijk te verven, afwasbaar en gemakkelijk over te schilderen. Als u eenmaal geschilderd heeft met de krijtverf van Painting the Past wilt u nooit geen andere verf meer.  Dankzij de handgeschilderde kleurenstaalkaart weet u precies hoe de verf opdroogt.

 

Bekijk Painting the Past krijtverf in ons fotoalbum.
Naar fotoalbum >>

© 2017 ‘t Heerenhuys. All rights reserved.