•  

Kiezen voor kwaliteit

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor ’t Heerenhuys in Susteren. Sinds 2003 zijn wij het adres voor al uw meubelen in een Engels landelijke of klassieke stijl. Bent u op zoek naar een Engelse bank met wieltjes, een oorfauteuil, kast of tafel dan bent u bij ’t Heerenhuys in Susteren zeker op het juiste adres.

 

Onze meubelen worden in Nederland en België door mensen met liefde voor het vak gemaakt waardoor het mogelijk is het meubel geheel naar uw wens te vervaardigen. Iets kleiner of groter, een andere stof of kleur het kan allemaal.

 

Tevens richten wij complete projecten in van woonkamer tot en met de slaapkamer, maar ook op de zakelijke markt kunnen wij u van dienst zijn.

 

Wij heten u van harte welkom in onze zaak te Susteren om samen met u de mogelijkheden te bespreken en u te overtuigen van de kwaliteit die wij u kunnen bieden.

 

VAKANTIESLUITING !!!

 

 

De hele maand augustus 2016 werken wij met een aangepast vakantierooster.

 

Wij zijn dan alleen op de vrijdag en zaterdag geopend van 10.00 – 17.00 uur. Andere dagen uitsluitend na telefonische afspraak.

 

ZATERDAG 27 AUGUSTUS GEOPEND VAN 10.00 – 22.OO UUR IN SAMENWERKING MET DIVERSE ONDERNEMERS OP DE MARKTSTRAAT IN SUSTEREN. VOLG ONS VOOR MEER INFORMATIE OP FACEBOOK: HETHEERENHUYSSUSTEREN.

 

Bestellingen van verf en geurolie kunt u telefonisch of via de webwinkel plaatsen. Deze worden dan binnen 2 dagen verzonden of kunnen op afspraak worden afgehaald.

 

Wij wensen iedereen een prettige vakantie toe.

 

© 2016 ‘t Heerenhuys. All rights reserved.